RPG World This is a RPG forum . Enjoy the RPG World ! HAVE FUN ! |
|
| Konichi wa mina | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Keyko
Numarul mesajelor : 748 Varsta : 32 Localizare : Tokyo Personaj 2 : Data de inscriere : 01/06/2008
| Subiect: Konichi wa mina Dum Iun 01, 2008 9:14 pm | |
| Salut tuturor ! Ma numesc Madalina si am apropae 16 ani . Sunt un mare fan al anime-urilor , iar preferatele mele sunt : bleach , Kaleido star , yu yu hakusho , death note , team mew mew , elfen lied , full metal panic , full metal alchimist , inuyasha , galery fake , gravitation , jigoku shoujo , DICE , slayers , spiral , blood+ si multe altele . Ador sa-mi petrec timpul in compania prietenilor mei si sa scriu fan fic-uri . Sunt o fire prietenoasa , dar si agresiva cand e nevoie . Toata lumea imi spune ca sunt nebuna , dar eu o iau ca pe un compliment . Abia astept sa ne cunoastem si sa ne imprietenim . Ja ne ! ps : daca aveti intrebari , puneti-le , iar eu va voi raspunde cu placere . | |
| | | Byo.Shin
Numarul mesajelor : 50 Data de inscriere : 01/06/2008
| Subiect: Re: Konichi wa mina Dum Iun 01, 2008 9:21 pm | |
| Welcome here Keyko-chan, sper sa te distrezi si sa ne intelegem bine. | |
| | | Kaname Chidori ..::Admin Girl::..
Numarul mesajelor : 332 Varsta : 30 Personaj : Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Konichi wa mina Dum Iun 01, 2008 9:40 pm | |
| bINE AI VENIT kEYKO,HMM..DECI SI TU ESTI NEBUNA CA MINE..Am eu cateva intrebari: 1)De unde esti? 2)Ce zodie esti> 3)Care sunt culorile tale preferate? Cam atat iti urez din nou un calduros Bun venit!!si sa fi activa | |
| | | Layla Hamilton
Numarul mesajelor : 232 Varsta : 30 Localizare : Tulcea Personaj : Data de inscriere : 01/06/2008
| Subiect: Re: Konichi wa mina Lun Iun 02, 2008 9:01 am | |
| Bun venit pe forum Keiko !Distractie placuta si te asteptam la RPG ... Intrebari ...
~Ce formatii/cantareti asculti ? ~Care este cartea ta preferata ? ~De unde ai aflat de forum ?
Cam atat deocamdata ... | |
| | | Keyko
Numarul mesajelor : 748 Varsta : 32 Localizare : Tokyo Personaj 2 : Data de inscriere : 01/06/2008
| Subiect: Re: Konichi wa mina Lun Iun 02, 2008 1:32 pm | |
| Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o si abia astept sa ne cunoastem si , poate , sa ne si imprietenim . Acum , va raspund la intrebari : -Kaname , sunt din Ploiesti , zodia scorpion ( sunt o scorpie veritabila ) , si pur si simplu ador verdele , dar imi place si negru si albastru -Layla , ascult foarte multa muzica japoneza , in special rock , iar formatia mea preferata este UVERworld ( imi place la nebunie melodia lor D-techolife ) , dar nu numai , cartea mea preferata este Harry Potter ( pur si simplu o ador ) , dar inca o carte care mi-a placut destul de mult a fost Eragon , de forum am aflat de la Kaname (alexis cum e pe forumul meu ) Daca mai aveti intrebari , le ascult cu placere ! | |
| | | Sango
Numarul mesajelor : 13 Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Konichi wa mina Lun Iun 02, 2008 3:07 pm | |
| Bine ai venit Keyko, sper ca ne vom intelege! | |
| | | Keyko
| Subiect: Re: Konichi wa mina Lun Iun 02, 2008 5:58 pm | |
| multumesc sango si eu sper | |
| | | Lina Inverse ..::Admin Girl::..
Numarul mesajelor : 250 Varsta : 32 Localizare : Zephilia Personaj : Personaj 2 : Data de inscriere : 31/05/2008
| Subiect: Re: Konichi wa mina Lun Sept 08, 2008 12:21 pm | |
| desi te cunosc mai bn ca pe mine, te intreb si pe tine: cum ti-ar placea sa mori? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Konichi wa mina | |
| |
| | | | Konichi wa mina | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|