Well..sunt multe ficuri cu kaleido stage ,in multe acctiunea graviteaza in jururl Sorei,Laylei,lui may,Yuri,Leon personajele principale.Totusi eu mam gandit sa fac o continuare din kaleiod star dar va fi vorba de alt personaj.Va if vorba de sora Sorei ,Yume.
Cap 1-A fost minunat spectacolul surori mele
Trecusera 8 ani de cand Sora devenise o adevarata Kaleido star.In sfarsit isi implinise visul,totul era minunat,exact cum isi dorise ea ..sa faca un kaleido fara lupte.Totusi se tot saturase sa stea acolo fara sa-si vada familia mai ales pe surioara ei care crescuse.Asa ca dupa spectacolul ei de azi "Printesa din Luna" se gandi sa isi sune familia.
Ajungand in camera ei se intainse umpic in pat..
-Nu mai pot..saptamana asta am avut la spectacole..A..sa ii sun pe parintii mei.
Sora fericita pusa mana pe telefon si ii suna.
-Alo?Mama sunt Sora zise ea fericita.
-Sora!!Ma bucur ca ne-ai sunat.Tiam vazut la T.V spectacolul de azi ,a fost minunat.Yume spune ca ar vrea sa iti vada un spectacol in realitate.
-Mama..a fost obositoare sapmana asta..Oricum,cear fi sa ii faci pe plac lui Yume si sa veniti aici cu ea.Ce zici?Oricum as vrea sa o vad cat de mare sa facut.
-Glumesti??
-Nu mama,te rog!!
-Bine Sora maine vom pleca din Japonia,sper sa ajungem repede.Acum trebuie sa inchid,lui Yume ii e foame.
-Oke mama!Pa!
Sora fericita ii inchise telefonul.
-In sfasit o voi vede cat de mare a crescut Yume..
Acasa la parintii Sorei,mama ei pregatea cina in timp ce Yume desena..Ghiciti ce!Un circ.
-Ma intreb cum arata kaleido in realitate!!Sora deabea astept sa te vad.Micuta Yume era foarte incantata ca sora ei era o mare vedeta,defiecare data cand o vedea la T.V simtea ca tremura.II plceau mult spectacolele ei desi le vedea numai la T.V.
-Yume..hai sa mananci!!Striga mama ei.
-Nu imi e foame mama!!
-Trebuie sa mananci,ai doar 9 ani ,esti in crestere.
-Off,..mereu zici asa.Zise Yume razand in timp ce cobora jos in bucatarie.
Cu toti se asezara la masa..Nimeni nu zicea nimic,era o liniste totala si o plcitiseala...Dar mama lui Yume se gandi sa ii dea veste cea mare.
-Yume!!Maine mergem in America la Sora..Ce zici,ai vrea sa mergem?
-Mama,sigur ca da!!
-Si eu sunt de acord ,draga!Zise tatal lui Yume.
-Cand,cand plecam?Intreba Yume fericita
-Maine dimineata!!
Yume cand auzi era in culmea fericirii,se simtea asa bucuroasa ca o sa merga la sora ei,si in sfasit va vedea in realitat si nu la T.V un spectacol de-al ei.Yume nu putu so doarma in nopatea acea asa ca statu sa isi faca bagajele si sa faca alte desene cu Kaleiod stage ,circul,pentru Sora.Deabea putu sa adorma,tocamai la 4 dimineata.Dar la 6 se scula.
-Yume trezestete plecam!!
Yume deshise ochii pe jumate se freca bine si zise somnoroasa..
-Ye..plecam.zise ea plictisita.
Tiai facut bagajele?Daca da coboara jos si sa plecam.
Yume zice in gandul ei "Daca ai sti pana la ce ora am stat a le fac...".Yume cobora jos,iesira din casa si intrara in masina.Ar fi trebuit sa fie fericita si sa se bucure ca merge la sora sa..desi era foarte somnoroasa,adormi pe loc in masina.In avion Yume dormi tot drumul,deabea se mai scula sa manance.La aeroport Sora ii astepta.Yume o vazu pe Sora.
-Sora!!Ma bucur sa te vad!!Striga ea fericita sarindui in brate.
-Si eu Yume.Ce mare ai crescut..Intr-un fel semeni cu mine cand eram mai mica.Nu tata?
-Da ,oarecum.II raspunse el zambindu-i.
-Bine,sa mergem la Kaleido..acolo veti avea fiecre cate o camera.
Cei 4 se urcara intr-un taxi si in 10 minute ajunsera.Yume ramase uimita cand vazu circul cat de mare si frumos e.
-Deci asta e kaleido ...zise Yume admirandul.
-Iti place?Eu una nu ma mai saturam de el cand lam vazut."Cine stie..poate o sa ai si tu acelasi vis ca al meu"gandi Sora.
-imi place Sora.Debea astept sa-ti vad spectacolul de maine.
-Bine..o sal vezi nu-ti face griji zise Sora zambindu-i.Acum sa va duc la camerele voastre.
Sora ii duse unde vor sta.Yume state intr-un apartament de unde se vedea perfect crcul..mereu il admira.In acea seara se gandi sa de o raita sa vada imprejurimile pe la circ,dar singura.In timp ce se plimba Yume dadu de o sala imensa,unde se antrena Sora in acel moment.Totusi nu vru so deranjeze, asa ca se ascunse undeva si o privea pe Sora cum se antrena.I se parea minunata si deabea astepta sa-i vada sectacolul.Se gandea ca are vrea si ea sa faca parte din Kaleido..dar cand se uita la Sora cat de greu se antrena nar mai fi vrut.Pana la urma Yume se duse in camera ei ,vazand ca Sora se antreneaza intruna.Spre dimineata se trezi fericita..
-Neata soare,neata lume.Azi e spectacolul Sorei ,nu mai pot de nerabdare.
Usa de la camera lui Yume se deschise,era Sora.
-Yume...esti gata sa-mi vezi spectacolul?
-Normal ca da!!Acum e?
-Trebuie sa inceapa..Sa ne grabim,ca poate iar intarzii cum faceam pe vremuri.Vino cu mine ,nu vei sta in public ai un loc revervat.
-Bine...
Sora o duse undeva desupra scenei de unde totul se vedea perfect.Spectacolul incepu..
-Doamnelor si Domnilor,copii fiti pe faza !!!Sora Naegino va prezinta cel mai fabulos spectacol intitulat "LUMEA MAGICA"spuse prezentatorul.
Deodata in sala se facu liniste,spectatori deabea asteptau sa vada spectacolul.Luminiile se strinsera brusc si apoi se aprinsera alte luminii care colorau decorul salii.Sora isi facu aparitia cu un grup de fete si baietii.Intre ei se simte armoniia si fericirea de a sta pe scena.Yume privea uimita.Ii placea tare mult nu se mai satura.Spectacolul dura cam o ora.In spatele scenei Yume o vazu pe Sora.
-A fost minunat Sora,mai uimit tare mult.Sti sa faci un om fericit mereu..prin spectacolele si talentul tau.
-Mersi Yume acelasi lucru am simtit si eu cand am avzut primul spectacol la Kaleido.Am o propunere..vrei sa faci si tu parte din echipa JUniorilor?O sa te antrenez eu mai intai ca sa fi pregatita.
-Sora nu stiu ce sa zic...
Finish...asta a fost primul capitol urmatorul se va numii:"Decizia"..Bun ma scuzati daca am greseli de tastare sincer am facut ficul pe loc la ora unu noapte (ficu l-am facut pe loc,aici pe forum,ca pe o ciorna) ca asa mia venit mie.Exprimarea cred ca e cam greoaie.Dar urmatorul capitol va fi mai reusit promit.Atunci stau sal fac cu cap...nu asa la unu noaptea.